Vyko konferencija „Savanorystė ir pilietiškumas asmenybės ugdyme”

Print Friendly, PDF & Email
Spalio 7 d., trečiadienį, Vilkaviškio „Gražinos” skautų draugovė ir Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centras besidominčius savanoryste, pilietiškumu ir skautų judėjimu kvietė į konferenciją „Savanorystė ir pilietiškumas asmenybės ugdyme”, skirtą Vilkaviškio skautų šimtmečio jubiliejui.
Konferenciją atidarė jos koordinatorė Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui ir Vilkaviškio skautų vadovė Eglė Budrytė-Vilbikė. Susirinkusius dalyvius pasveikino Vilkaviškio rajono savivaldybės Administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Riklienė, Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro direktorė Elena Savickienė.
Iki pat vakaro vykusioje konferencijoje pranešimus skaitę lektoriai pasakojo apie pilietiškumą ir savanorystę skautų judėjime, dalinosi savanorystės pavyzdžiais savo veikloje, aptarė skautų reikšmę Lietuvos pilietinei visuomenei bei kitas reikšmingas temas asmenybės ugdymui.
Negalėję atvykti konferencijos įrašą gali rasti adresu: https://rebrand.ly/vilkaviskiokonferencija
Konferencijos organizavimas finansuotas Vilkaviškio rajono savivaldybės NVO rėmimo programos ir asociacijos Vilkaviškio „Gražinos” skautų draugovė lėšomis.