ŠOKIŲ STUDIJOS „VYŽELĖ” ŠOKĖJAI ŠIĄ VASARĄ TIKRAI NENUOBODŽIAVO

vyzels okj vasara
Print Friendly, PDF & Email


vyzels okj vasara

Saulės spinduliais ir šiluma lepinusi vasara daugelį jaunuolių vilioja mėgautis atostogų malonumais ir poilsio akimirkomis. Vyželės šokėjai tradiciškai vasaros poilsį derina su nesibaigiančiu ištisus metus darbu repeticijų salėse ir pasiruošimu vasaros renginiams. 

Birželio mėnesį, Vyželės jaunių ir jaunimo grupių šokėjai puikiai pasirodę Plungėje surengtoje regioninėje-eksperimentinėje moksleivių šokių šventėje „Mano Žemė“, tradiciškai lyjant lietui, dalyvavo ir Joninių šventėje, prie Paežerių dvaro.

Liepos mėnesį šokėjų laukė tradicinė kūrybinė stovykla “Svaja”, šiais metais vykusi labai gražioje vietoje – sodyboje “Karaliaus krėslas”. Puiki aplinka, geros poilsio sąlygos šokėjams leido ne tik pailsėti, bet ir pasiruošti ne tik būsimam sezonui, bet ir dar vienai tradicinei vyželiečių vasaros kelionei – tai išvykai į tarptautinį folkloro festivalį Kliučborgo mieste, (Lenkija). Šiais metais į festivalį vyko dviejų grupių atstovai – vyresniesiems jaunimo šokėjams tai jau buvo trečiasis pasirodymas šiame festivalyje, o jaunių šokėjams tai buvo pirmoji išvyka į užsienį. Paruošę 40 min. įvairiaspalvę lietuviškų šokių ir kostiumų programą, Vyželės šokėjai iš svetingų festivalio organizatorių sulaukė kvietimo atvykti ir kitais metais, į jubiliejinį festivalį.

Nors ir pavargę, bet kupini įspūdžių, naujų pažinčių ir draugysčių, šokėjai jau laukia naujo sezono, tradicinių ir naujų renginių, festivalių. Ateinantį sezoną vainikuoti turėtų visų šokėjų laukiama Respublikinė moksleivių dainų šventė Vilniuje.

Vyželės šokėjų sezonas prasides nuo rugsėjo 8d.
Kviečiame visas grupes rinktis įprastu laiku.

Daugiau nuotraukų rasite paspaudę >>čia