ŠVENTĖ SKAUTŲ VEIKLOS JUBILIEJŲ

1
Print Friendly, PDF & Email

1Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro patalpose Karaliuose balandžio 18 – 19 dienomis lakstė nemažas būrys skautų, tą savaitgalį mininčių atkurtos Vilkaviškio „Gražinos” draugovės (vad. vyr. sk., psktn. Eglė Budrytė) ir skautiškos veiklos Vilkaviškyje 25 metų jubiliejų. Susirinko mūsų viso 42 skautai iš Vilkaviškio ir Kybartų – kartu gimtadienį švęsti pasikvietėme mūsų artimus draugus Kybartų „Kęstučio ir Birutės” draugovės skautus.

Labai džiaugėmės, kad renginyje sudalyvavo ir Nomeda Bepirštytė, kuri 1990 metais su kitais skautais atkūrė antrojo pasaulio karo metais uždrausto skautų judėjimo Vilkaviškio „Gražinos” draugovę, ji mums visiems papasakojo daug įdomių istorinių faktų apie skautų veiklą Vilkaviškyje. Taip pat labai dėkojame ir prie savaitgalio pasibuvimo prisidėjusiems aktyviems ir jau pasyviems skautams, ypač tiems, kurie į skautus išleidžia jau savo atžalas.

Sueigos „25″ programoje tradiciškai vyko skautoramos, organizavome skautiškų žinių protmūšį, vakaro laužo programą, žaidėme bendrą masinį žaidimą ir, žinome, šventėme gimtadienį!

Pradėję jubiliejinius Vilkaviškio „Gražinos” draugovės metu atsišaukti kviečiame visus buvusius skautus Vilkaviškyje. Šių metų rugsėjo 19 d, (šeštadienį) organizuosime skautų veiklos jubiliejinį renginį, į kurį kviečiame visus buvusius ir esamus Vilkaviškio „Gražinos” draugovės skautus. Jei ir Tu skautavai, kažkuriuo gyvenimo laikotarpiu – susisiekt su dabartine draugininke Egle: budryte_egle@yahoo.com arba 8 600 34498.