„GUDRUČIAI“ VIRTO ĮVAIRIŲ PROFESIJŲ ATSTOVAIS

gudruciu profesijos5
Print Friendly, PDF & Email

gudruciu profesijos5Sekmadienį, kovo 15 d., „Gudručių” būrelio (vad. Gintarė VENCKIENĖ) nariai virto įvairių profesijų atstovais.

Pasirodymą pradėjo mažosios šokėjos: Ugnė, Laura ir Lėja. Scenoje gaisrą gesino ugniagesys Liudvikas, karo pratybose dalyvavo karininkas Kristupas, greitojo bėgimo įgūdžius demonstravo policininkai Adas ir Tadas. Sportininkė Austėja vedė mankštą, futbolininkas Lukas parodė kelis apgaulingus kamuolio varymosi judesius. Jei, kas būtų skundęsi sveikatos problemomis, pagalbos būtų iš karto sulaukę, nes šventėje turėjome dvi gydytojas: Luknę ir Gabrielę. Rimties, meilės mokslui mokė Diana, kuri pristatė mokytojos profesiją. Į sceną tiesiai iš lėktuvo atskubėjo stiuardesė Ievutė, o iš jūros parplaukė jūreivis Arnas. Akvilė kartu su mamyte pristatė šunų priežiūros specialistės profesiją. Atrakcija vaikams tapo į sceną atvesta Akvilės klientė kalytė Megė.

Po mažųjų pasirodymo tėveliai neliko abejingi jų vaidybiniams sugebėjimams. Tėveliams taip pat teko save išbandyti šioje srityje. Jiems reikėjo ištraukti iš „Gudručių” stebuklingos oranžinės skrybėlės profesijos atstovo pavadinimą ir be žodžių savo komandos nariams suvaidinti taip, kad jie suspėtų per 1 min. laiko atspėti, kas buvo ištraukta. Išbandėme tėvelių piešimo sugebėjimus: jie kuo komiškiau, linksmiau turėjo pavaizduoti kelių profesijų atstovus. Kadangi scenoje neturėjome statybininko – jais virto tėveliai. Jiems bendradarbiaujant komandoje iš šiaudelių reikėjo pastatyti kuo didesnį į aukštį namą.

Tėveliai puikiai susidorojo su užduotimis. Dėkojame už šiltas akimirkas, šypsenas ir smagų laiką kartu.

Daugiau akimirkų iš šventės, ČIA.