VIKTORINA ABCD SUKVIETĖ PRAMANKŠTINTI PROTUS

dscn0240
Print Friendly, PDF & Email

dscn0240Šių metų balandžio 24 d. Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre vyko  renginys ,,Viktorina ABCD”, koordinuotas vaidybinių improvizacijų studijos neformaliojo švietimo mokytojos Ilonos Viltrakienės.

,,Viktorina ABCD” buvo sudaryta iš aštuonių etapų, tokių kaip istorija, kinas, įdomybės, geografija, dailė, sportas, biologija, literatūra. Kiekvieną etapą sudarė penki klausimai, į kuriuos buvo galima pasirinkti atsakymą iš keturių variantų. Dalyviai noriai rinkosi dalyvauti ir būrėsi į penkias komandas, kiekvieną iš jų sudarė 4-5 žmonės. Man ir savanorei Renatai, taip pat pavyko sudalyvauti šiame renginyje. Laikas neprailgo, įsijautėme į klausimų gausą ir siekėme pergalės. Po kiekvieno etapo buvo aptariamas kiekvienas klausimas ir įvardinamas teisingas atsakymas bei kiekvienos komandos surinktų taškų skaičius.

dscn0241Baigusis ,,Viktorina ABCD” renginiui, taškai buvo sumuojami ir paskelbta pati sumaniausia ir daugiausiai surinkusi taškų komanda. Laimėtojams įteikti Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro puodeliai. Po renginio visi dalyviai nestokojo gerų emocijų ir įspūdžių. Visiems dalyvavusiems patiko viktorina ir džiaugėsi sudalyvavę.

Nespėjusius sudalyvauti šioje viktorinoje, maloniai kviečiame gegužės 13 d. sudalyvauti VVJC savanorių organizuojamame renginyje ,,Protų mūšis”, kur galėsite parodyti savo išmanumą ir kovoti dėl pirmosios vietos!
Registruoti savo komandas galite VVJC 8 kabinete.

VVJC savanorė Silvija