PO NAUJŲ METŲ – Į BŪRELIUS!

Print Friendly, PDF & Email

Pradeda kurtis naujas būrelis: Lietuvių kalbos pamokėlės „Gudručiai”. Būrelis skirtas 3-7 m. vaikučiams, jo metu bus rengiamos lietuvių kalbos pamokėles, kurių metu atliksime artikuliacinių pratimų, lavinsime rankų judesius mokysimės abėcėlę, seksime pasakėles, minsime mįsles. Šios pamokėlės padės Jūsų vaikui pasirengti lietuvių kalbos mokymuisi pradinėje mokykloje. Suteiksime ne tik žinių, tačiau pašalinsime kalbos barjerą, suteiksime vaikams mokymosi malonumą.

Vokiečių kalbos būrelis (mokytoja L. Vasiliauskienė) kiekvieną penktadienį nuo 13 val. laukia norinčių pradėti mokytis ar gilinti vokiečių kalbos pagrindus. Mėgsti mokytis kalbų? O gal turi draugų ar giminaičių vokiškai kalbančiose šalyse ir norėtumei suprasti jų kalbą? Jei taip, šis pasiūlymas – Tau!

Lankyk skautų būrelį (mokytoja E. Budrytė) ir prisijunk prie pasaulinio skautų judėjimo – būk vienu iš daugiau nei 31 milijonų skautų! Skautai ir skautavimas – nuostabiausias būdas leisti laisvalaikį. Tai šauni, linksma ir tikrai nenuobodi veikla!Žygiai, išvykos, stovyklos, žaidimai, visokiausių stovyklavimų ir skautavimo subtilybių mokymasis, draugai skautai iš visos Lietuvos ir dar visko tik daug! Užsiėmimai vyksta VVJC sekmadieniais nuo 12 val.

Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centras kviečia lankyti ir kitus būrelius bei studijas! Būrelių ir studijų sąrašą bei darbo grafiką rasite ČIA!

Daugiau informacijos el. paštu vilkaviskiovjc@gmail.com arba telefonu 8 342 20814.