POPCHORO „ABĖCĖLĖ” PASIRODYMAS FESTIVALYJE SUŽAVĖJO VISUS!

picture 166a
Print Friendly, PDF & Email

picture 166aLapkričio 9-ąją dieną, šeštadienį, Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro popchoras „Abėcėlė“, vadovaujamas Danės Paukštaitienės, dalyvavo jau aštuntajame Marijampolės popchoro „Kotita” (vadovė R. Burinskienė) organizuojamame tradiciniame vaikų ir jaunimo populiariosios dainos festivalyje „Rasos lašeliai 2013″, kuris vyko Marijampolės kultūros centre.

Dalyvavęs visuose rengtuose festivaliuose VVJC popchoras „Abėcėlė“ šiemet žiūrovus nustebino nauju projektu – į sceną stojo itin gausiomis pajėgomis, kurias sudarė 25 būrelio nariai ir jų mamytės. Toks surengtas projektas sužavėjo renginio organizatorę R. Burinskienę, vedėją J. Bruzgą ir visus žiūrovus. Popchoro „Abėcėlė“ jungtinės pajėgos atliko dainą „Gervės“ (muz. ir žodž. P. Aleksandravičius), kurią vėl „naujam gyvenimui prikėlė“ , pakeista aranžuotė ir atlikimas. Atlikta daina sujaudino žiūrovus ir vedėją, kuris šią dainą paskyrė visiem iš Lietuvos išvykusiems ir išvykstantiems emigrantams. Popchoro neformalaus švietimo mokytoja Danė Paukštaitienė buvo labai patenkinta ir nustebinta tikrai įstabiu pasirodymu, o visi dalyvavę būrelio nariai ir mamos džiaugėsi savo pastangomis ir pasiekimais.

Norintys pasižiūrėti festivalio „Rasos lašeliai“ įrašą, jo laukti turėtų per šv. Kalėdų šventes, kuomet festivalio įrašas bus transliuojamas per Lietuvos nacionaline televiziją.