BŪRELIS „NYKŠTUKAS” ŠVENTĖ ŠEIMOS ŠVENTĘ!

p1010159
Print Friendly, PDF & Email

p1010159Šių metų gegužės mėn. 29 d. Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre vyko būrelio „Nykštukas” šeimos šventė. Vaikučiai dainavo, vaidino, dovanojo tėveliams mažas savo rankelėmis padarytas, dovanėles. Po vaikučių pasirodymo kūrybines užduotis atliko tėveliai: vaidino, piešė. Pamatėme, kad tėveliai nė kiek ne blogesni aktoriai, nei mažieji būrelio nariai. Jie labai stengėsi suvaidinti paruoštas situacijas, o vaikai „gudruoliai” jas visas atspėjo.

Piešinys buvo ypatingas. Visa šeima turėjo nupiešti savo vaiko paveikslą ir parašyti 10 gražių apibūdinimų apie jį. Nebuvo nei vieno tėvelio ar mamytės, kuris sėdėtų šalia. Visi įsitraukė į kūrybinį procesą. Broliai ir sesės taip pat kruopščiai stengėsi padėti.

Kadangi kai kurie vaikučiai jau užaugo ir iškeliaus į priešmokyklines klases, tai buvo kartu ir atsisveikinimo popietė. Mums pasisekė, kad tėveliai labai aktyviai stengėsi prisidėti prie šios gražios šventės. Išeidami vaikučiai padovanojo būreliui savo žaisliukus, kuriuos jie jau „išaugo’. Juk jie jau dideli! Ačiū visiems, kas stengėsi ir darė viską, kad ši šventė būtų tokia graži ir šilta.

Daugiau nuotraukų