KVIEČIAME PRISIJUNGTI PRIE PILIETINĖS AKCIJOS

Print Friendly, PDF & Email

ATEIK Į PILIETINĘ AKCIJĄ „O man ir Lietuvoj gyventi gera!”

Tie, kurie mano, jog toks projekto pavadinimas iš esmės negali būti tiesa, yra patys pirmieji kviečiami į smagią ir nekasdienišką pilietinę akciją, kuri vyks balandžio 5 d.

Marijampolės kultūros centro prieigose (lauke, ant laiptų) 15.30 val. prasidės performansas, o 16.00 val. visus pakviesime į Kultūros centro mažąją (diskotekų) salę. Čia atvykusieji sužinos – gal jiems šypsosi laimė laimėti kelionę į užsienį, kurią dovanoja europarlamentarė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė? O jei šį kartą ir netapsite tuo laiminguoju, išgirsite nuostabias sėkmės istorijas ir praleisite nuotaikingą popietę kartu su Klaipėdos Vydūno vidurinės mokyklos jaunimu.

Taip – balandžio 5-ąją mes nežadėsime naujų darbo vietų jaunimui ir tokių algų, kuriomis didžiuojasi kai kurie emigrantai. Tegul tais pažadais ir jų vykdymu rūpinasi užimantys atsakingus postus įvairiose institucijose.

O mes nuoširdžiai kviečiame visus, ypač jaunimą, kuris balandžio 5-osios, penktadienio, popietę turės galimybę susitikti su tokiais pat jaunais, entuziastingais, išsilavinusiais, visokias anglijas, norvegijas ar ispanijas jau mačiusiais ir ten dirbusiais žmonėmis, kurie šiandien dirba Lietuvoje ir sako, kad čia gyventi yra gera. Net nepalyginamai geriau nei bet kokiuose užsieniuose.

Tu vis dar tuo negali patikėti, kad taip gali būti? Sakai, kad visi aplinkui persisunkę liūdesiu? Kad visur tik slogi nuotaika? Klysti!

Jei būsi su mumis balandžio 5 d., matysi dabar taip madingą pilietiškai nuteikiantį performansą (gal ir pats jame panorėsi dalyvauti?). O 16 val. Kultūros centro diskotekų salėje prasidės smagumai, netikėtumai, įspūdžiai, gera muzika ir puikios nuotaikos pliūpsniai! Jau kuriami mitai apie kūrybingus ir netikėtumus žarstančius jaunuolius iš Klaipėdos Vydūno vidurinės mokyklos.

Labai saldi pagunda kaip tik Tau – gali laimėti kelionę į užsienį, kurią dovanoja europarlamentarė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė. Dėl to tiesiog PRIVALAI dalyvauti konkurse „O man ir Lietuvoj gyventi gera, nes…”. Iki balandžio 2 d. (įskaitytinai) siųsk savo užrašytas mintis, kodėl gimtosios Lietuvos nė už ką neiškeistum į kitą, kad ir didžiai patrauklią valstybę. .

Konkurso sąlyga: Tavo pasisakymo (neskaičiuojant įžanginės frazės „O man ir Lietuvoj gyventi gera, nes…) apimtis – 23 žodžiai: po žodį kiekvieniems atkurtos Lietuvos valstybės metams. Originaliausius pasisakymus paskelbsime ir jų autorius apdovanosime renginio metu. Juos išrinks prizo (kelionės į užsienį) steigėjai.

Kaip dalyvauti konkurse?

  1. apsilankyk www.suduvosfondas.lt
  2. Naujienose rask informaciją „O man ir Lietuvoj gyventi gera!”.
  3. Tekste rasi nuorodą „konkursui”.
  4. Prie kiekvieno skaičiaus parašyk tik po vieną žodį (iš viso – 23 žodžius). Tai turi sudaryti vientisą tekstą (vieną-du-tris sakinius).
  5. Užpildžius įrašyti langelyje saugos kodą ir paspausti „siųsti”.
  6. Balandžio 5 d. (penktadienį) 16 val. ateik į renginį ir sužinok, ar tik ne Tu laimėjai kelionę?
  7. Kelialapis bus įteikiamas renginio metu! Jei Tavo tekstas bus vertas laimėjimo, tačiau renginyje Tavęs nebus, prizas – kelionė į užsienį – atiteks II ar III vietos laimėtojui.