MOKYMAI „NEFORMALAUS UGDYMO METODAI II” 2013-02-13

img 2779a
Print Friendly, PDF & Email

img 2779aVasario mėnesio 13-ąją dieną Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre sugūžėjo jaunimo darbuotojai, psichologai, ikimokyklinio, neformalaus švietimo, bendrojo lavinimo mokyklų mokytojai ir jaunimo lyderiai į organizuojamus mokymus „NEFORMALAUS UGDYMO METODAI II”. Tai jau tęstiniai praktika paremti mokymai, kuriuos dėl patirties sklaidos rengia Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centras su Marijampolės švietimo centro pagalba.

Mokymus vedė Elena Savickienė, VVJC direktorė; Svajūnė Venskūnaitė, neformalaus švietimo mokytoja; Ilona Viltrakienė, neformalaus švietimo mokytoja ir Eglė Budrytė, metodininkė.

Šiais metais mokymų metu pristatyti ir praktiškai išbandyti neformalaus ugdymo metodai – susipažinimo, simuliacijos, grupes formavimo bei dinamikos ir kiti. Teorinės dalie metu gilintasi į metodų pritaikomumą savo darbo grupėje.

Dalyviai iš mokymų išvyko patenkinti ir išmokę naujų neformalaus ugdymo metodų, patobulinę savo kvalifikaciją bei įgiję naujų kompetencijų.

Praėjusiais metais mokymai „Neformalaus ugdymo metodai” buvo organizuojami dukart dėl didelio dalyvių susidomėjimo, šiemet vėlgi nekitaip – balandžio mėnesį į kartotinius mokymus „Neformalaus ugdymo metodai II” rinksis antroji dalyvių grupė.

Akimirkas iš šių mokymų galite rasti ČIA.