TĘSTINIAI MOKYMAI „NEFORMALAUS UGDYMO METODAI II”

mergyte 1 resizemazas
Print Friendly, PDF & Email

mergyte 1 resizemazasŠių metų vasario mėn. 13 d. 9.30 val. Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre bus organizuojami tęstiniai mokymai ‘Neformalaus ugdymo metodai II”, skirti  rajono bendrojo lavinimo mokyklų mokytojams, būrelių/ studijų vadovamsi, ikimokyklinių įstaigų pedagogams, laisvalaikio organizatoriams, vaikų ir jaunimo centro neformalaus švietimo mokytojams ir kitiems su jaunimu ir vaikais dirbanties asmenims.

Suprasdami neformalaus ugdymo ir jo metodų vartojimo darbe su vaikais ir jaunimu reikšmę, suteiksime teorinių žinių ir praktinių įgūdžių, pasidalinsime išbandytais ir efektyviais, savo praktikoje naudojamais neformalaus ugdymo metodais.

Mokymus ves VVJC darbuotojos: direktorė Elena Čepaitė, metodinikė Eglė Budrytė, neformalaus švietimo mokytojos Ilona Viltrakienė ir Svajūnė Venskūnaitė. Organizuojamuose 6 val. mokymuose bus dirbama tokiomis temomis: neformalus ugdymas ir jo svarba; metodai, jų įvairovė ir pritaikymas; susipažinimo metodai; trumpi energijos suteikiantys metodai; judrūs ir lauko metodai; komandos formavimo ir grupės dinamikos metodai ir kiti neformalaus ugdymo metodai.

Mokymų dalyvio mokestis 15 Lt (3Lt pažymėjimas + 12 mokymų kaina).

Registracija iki vasario mėn. 8 d. ir daugiau informacijos el. paštu vilkaviskiovjc@gmail.com arba telefonu 8 342 20814, paskubėkite, vietų skaičius ribotas. REGISTRACIJA BAIGTA, GRUPĖ SUFORMUOTA.