RUGSĖJO 1-OSIOS ŠVENTĖ!

rugsejo 1 plakatas
Print Friendly, PDF & Email

rugsejo 1 plakatasVilkaviškio rajono neformalaus švietimo įstaigos ir Vilkaviškio rajono savivaldybės administacijos švietimo, kultūros ir sporto skyrius nori pakviesti Jus į neeilinį Rugsėjo 1-osios sutikimą mūsų mieste!

Rugsėjo 1-ąją dieną Tavęs laukiame prie Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro pastato nuo 13 val., kur atidarius šventę bei pasiklausius nuostabaus koncerto iki pat 16.30 vyks įvairios akcijos, atrakcijos, konkursai, muilo burbulai ir t.t. 

Na sporto mylėtojus 14.00 val. organizatoriai kviečia į krepšinio varžybas 3×3 Žaidimų aikštyne Kęstučio g. (prie „Iki Centro” parduotuvės”).

O visą nuostabų vakarą vainikuos Įspūdingas vakaro šou su DJ Daniukėliu ir draugais nuo 17.00 val. iki 21.30 val. (Įėjimo kaina į diskoteką 10 Lt).

Dieną vykstančiuose konkursuose galėsi laimėti Vilkaviškio krašto „Santaka” įsteigtus prizus – pakvietimus į vakaro šou, tad būk aktyvus!

RUDENĮ SUTIK IR TU, ŠVENTĘ ŠVĘSKIME KARTU!

Šventės Organizatoriai:

Vilkaviškio rajono administracijos Švietimo, kulturos ir sporto skyrius, Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centras, Vilkaviškio sporto mokykla, Vilkaviškio muzikos mokykla.