PRABĖGO VVJC DIENINĖS STOVYKLOS „DRAUGYSTĖ”

imgp7248a
Print Friendly, PDF & Email

imgp7248aVilkaviškio vaikų ir jaunimo centras kaip ir kiekvieną vasaros pradžią organizavo dieninę stovyklą „Draugystė” 6 – 12 metų vaikams. Šiemet norinčių buvo tiek daug, kad teko organizuotidvi stovyklos pamainas. 10 darbo dienų nuo 9 iki 16 valandos organizuotos įvairios veiklos žaidėme, darėme įvairių technikų darbelius, dainavome, muzikavome, šokome, piešėme, lipdėme, vaidinome, rengėme pasirodymus. Šiemet stovyklose buvo orientuojamasi į užsienio šalių pažinimą – stovyklautojai mokėsi frazių įvairiomis kalbomis bei susipažino su tų šalių kultūromis.

picture 120aPirmoji pamaina organizuota birželio mėn. 4 – 15 d., o joje dalyvavo 62 vaikai. Šios pamainos stovyklautojai žaidė įvairius žaidimus, dalyvavo VVJC specialistų rengiamuose užsiėmimuose, keliavo į Kauną ir Suvalkus, raliavo po Vilkaviškį bei dalyvavo kitose veiklose. 

Antroji pamaina vyko birželio mėn. 18 – 22 d. ir joje stovyklavo 45 vaikai. Šios pamainos stovyklautojai taip pat nenuobodžiavo: apsilankė Suvalkų vandens parke, dalyvavo įvairiose veiklose ir t.t.

Atrodo stovykla patiko visiems – tiek joje dirbusiems VVJC darbuotojams, tiek savo pagalbą pasiūliusiems savanoriams, na ir žinoma – vaikams. Tad stovyklose susitiksime kitais metais, o dabar – gerų Jums atostogų!


Akimirkas iš stovyklos „Draugystė” I pamainos gali rasti ČIA