DĖKOJAME „GRYBŲ KARO” DALYVIAMS!

32
Print Friendly, PDF & Email

32Ketvirtadienį, balandžio 26 d. Vilkaviškio Kultūros Centre įvyko Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro baigiamasis mokslo metų renginys „Grybų karas”.

Dėkojame renginio režisieriui ir scenarijaus autoriui, buvusiam VVJC ugdytiniui, Dainiui Biskiui IR VISIEMS ŠAUNUOLIAMS AKTORIAMS, ŠOKĖJAMS, DAINORĖLIAMS, PAGALBININKAMS IR KITIEMS DALYVIAMS! Dėkojame dramos studijos neformalaus švietimo mokytojai Ilonai Viltrakienei; pagrindinių aktorių kostiumų dizainerei neformalaus švietimo mokytojai Linai Girdauskienei, kostiumų rengėjai Daivai Bernotaitienei, dekorijų gamintojai Audronei Gurinskienei ir jos mokiniams, kitiems būrelių bei studijų neformalaus švietimo mokytojams: Gintui Turoniui, Artūrui Hube, Linetai Vyzienei, Eglei Kaminskienei, Sonatai Jankienei. Taip pat dėkojame fotografams J. Juškevičiui ir jo mokiniams, garsistui bei apšvietėjui.

Ir žinoma, sakome „Ačiū” tėveliams ir kitiems ugdytinių šeimos nariams už pagalbą ir palaikymą! Ačiū visiems prisidėjusiems prie šio renginio įgyvendinimo! Ir aišku dėkojame visiems renginio žiūrovams!

Renginio nuotraukas galite rasti ČIA