PRAŪŽĖ VVJC KAZIUKO KERMOŠIUS!

dscf5212a
Print Friendly, PDF & Email

dscf5212aTęsiame reportažus iš Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro renginių, o šiandien pranešame svarbias žinias iš KAZIUKO KERMOŠIAUS, kuris vyko 2012 m. kovo mėn. 8 dieną, ketvirtadienį – taip taip, per Tarptautinę moterų dieną!

Taigi tokį ypatingą ketvirtadienį Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre ramu nebuvo, nors Kaziuko kermošius turėjo prasidėti tik 14 val., bet pirmieji prekiautojau pradėjo rinktis iškart po 13 val. Nekantriai laukė savo prekybos vietos, dėliojosi prekes ir laukė pirkėjų!

Prekiautojų buvo nei daug nei mažai – visi 18! Džiaugėmės svečiais iš Pilviškių sutrikusio intelekto jaunuolių dienos centro, išdrįsusiais prisatyti savo darbelius, kurie buvo tikrai nuostabūs! Taip pat mus aplankė ir Vilkaviškio „Caritas” moterys su ypatingai šiltų darbelių nemaža krūvele. Negalima pamiršti ir VVJC mokinių – kiek įspūdingų darbelių prekybai pristatė Vytelių pynėjų būrelis ir kitų būrelių auksarankiai! Taip pat labai džiaugėmės, kad į mūsų linksmąjį kermošių prisijungė ir kiti savo darbelius pristatę jaunuoliai!

dscf5227aO kiek visokių gardumynų buvo: ir riestainių, ir sausainių, ir spurgyčių, ir keptos duonos – ko tik širdis geidė! Kaip liaudies išmintis byloja – „Per barzdą varvėjo, burnoj nieko neturėjau”….

Na o mūsų Kaziuko kermošiuje geros nuotaikos netrūko – gyvai susirinkusius linksmino VVJC Liaudiškos muzikos kapelija! Ačiū jiems už smagią muziką, kuri sukvietė šokiui, o jei ne šokiui, tai bet privertė patrepsėti į taktą!

Smagiai praleidę laiką pirkėjai ir prekiautojai išsiskirstė, galvodami apie kitus metus. Kas išleido pinigėlį ir prisipirko įvairių gėrybių, o kas uždirbo litą kitą! Na o mes nekantraudami laukiame kitų metų, galvodami ką pirksime – parduosime tada!

Pradėk ruoštis jau dabar!

 

DAUGIAU AKIMIRKŲ IŠ VVJC KAZIUKO KERMOŠIAUS RASI ČIA!