ĮVYKO FLORISTIKOS SEMINARAS „ANTRASIS AUGALO GYVENIMAS”

sta74567a
Print Friendly, PDF & Email

sta74567aSausio mėn. 30 d. Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre nuo pat ryto buvo sumaištis.

VVJC organizuotas floristikos seminaras „Antrasis augalo gyvenimas”, kurio metu Vilkaviškio rajono mokyklų pedagogai ir kiti prijaučiantys floristikai galėjo pasimokyti iš puikių lektorių: Virbalio vidurinės mokyklos floristikos būrelio vadovės Renatos Buragienės ir įm. „Toma” savininkės Eglės Jočienės. Prie seminaro stipriai prisidėjo ir VVJC pavaduotoja ugdymui Jolanta Valentukonienė (šiuo metu vaiko auginimo atostogose).

sta74572aSeminaras buvo itin paklausus, tačiau į grupę priimta buvo tik 24 dalyviai, orientuotasi į Vilkaviškio rajono pedagogus ir su jaunimu ar vaikais dirbančius asmenis, tačiau lektorės teigė, kad sulaukė itin daug užklausų apie seminarą.

Seminaro metu dalyviai galėjo gilintis į floristikos priemonių parengimą, kompozicijos rengimą, atlikti praktines užduotis (žvakės dekoras ir piešiniai)  mokytis ir gauti patarimų iš patyrusios, Vilkaviškyje žinomos florist Eglės Jočienės. Seminaras tikrai pasisekė, dalyviai jį įvertino labai gerai. Lektorės pažadėjo, kad tokie seminarai vyks dažniau, o esant poreikiui, seminarą rengs ir ne tik pedagogams, o visiems, norintiems išmokti floristikos paslapčių!

Dėkojame lektorėms, kurios nepabūgo ir nepagailėjo patarimų visiems dalyviams, ir laukiame kitų seminarų.


Daugiau akimirkų iš seminaro rasite ČIA.