VVJC RENGIAMI SEMINARAI

Print Friendly, PDF & Email

Vasario mėn. 22 d. 9 val. organizuojami seminaras – mokymai „Neformalaus ugdymo metodai”.

Suprasdami neformalaus ugdymo ir jo metodų vartojimo darbe su vaikais ir jaunimu reikšmę, suteiksime teorinių žinių ir praktinių įgūdžių, pasidalinsime išbandytais ir efektyviais, savo praktikoje naudojamais neformalaus ugdymo metodais. Organizuojamame 6 val. seminare bus dirbama tokiomis temomis: neformalus ugdymas ir jo svarba, susipažinimo žaidimai, trumpi energijos suteikiantys žaidimai, judrūs žaidimai, veikla lauke, masiniai žaidimai, vaidmenų, simuliaciniai žaidimai.

Dalyviai: Rajono bendrojo lavinimo mokyklų mokytojai; būrelių vadovai; ikimokyklinių įstaigų pedagogai; laisvalaikio organizatoriai; vaikų ir jaunimo centro neformalaus švietimo mokytojai; kiti asmenys, dirbantys su vaikais ir jaunimu. Bus suteikiami pažymėjimai. Kaina 3 lt.

Daugiau informacijos ir registracija: el. p. vilkaviskiovjc@gmail.com arba telefonu 8 342 20814 iki vasario 20 d.

Kovo mėn. 14 d. organizuojami mokymai (laikas bus tikslinamas):
1. Privalomojo pirmosios pagalbos mokymo programa pedagogams. išduodamas sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas, reikalingas pedagogams.
2. Privalomojo higienos įgūdžių mokymo programa. Išduodamas sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas.

Daugiau informacijos ir registracija: el. p. vilkaviskiovjc@gmail.com arba telefonu 8 342 20814 iki kovo 7 d. (nurodyti gimimo datą ir pareigas).

KVIEČIAME DALYVAUTI!