Prabėgusios Kalėdinės linksmybės!

Print Friendly, PDF & Email

Na štai jau ir Trys Karaliai nusirideno kalendoriuje, Kalėdinis laikotarpis baigėsi… Tikimės Jūsų Kalėdų Senis buvo dosnus ir Naujieji Metai atėjo smagiai.Nors ir nebuvo sniego, Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre šventinis buvo labai įdomus ir linksmas! Tad norime pasidalinti!

Visų pirma, Kalėdiniai elfai pakvietė visus rašyti laiškus į VVJC paštą!! Oi kiek laiškų tie elfai turėjo išdalinti, ojojoj, sunkūs darbai! Dar krūvelė laiškelių laukia grįžtančių jaunuolių į būrelius – nebijokite, visi laiškai pasieks adresatus! Na o jei Tu Kalėdinio laiško negavai – nenusimink ir kitais metais pirmas parašyk savo draugams!

Visą savaitę prieš Kalėdas tautinių šokių kolektyvo „Vyželė“ nariai šventė Kalėdas. Ką jie veikė šokių salėje, istorija nutyli… Gal kas nors išdrįs pasidalinti??

O štai prieš pat Kalėdas, gruodžio 22-ąją dieną, VVJC kilo sumaištis! Kada ir kur bus žaidžiamas „Kalėdų miestelis“??? Jaunieji žaidėjai nerimastingai lūkuriavo jau nuo 13 valandos, o žaisti ruošėmės tik nuo 14 val. Kiek daug emocijų suteikė šis žaidimas! Dovanėlių žaidėjams irgi buvo – visi gavo po valgomą angelą sargą, o ar jis buvo skanus reikia klausti jų! Ačiū visoms savanorėms, paruošusioms ir rengusioms šį žaidimą!

Prabėgus Kalėdoms – išgirstame žinią: Gitarista ir Senovinės muzikos ansamblio nariai rengia VAKARONĘ!!! Trumpai pažaidę judrius žaidimus visi pasinėrė į stalo žaidimų liūną! Ir kas tik nebuvo žaista! O kiek maisto buvo!!! Ir aš ten buvau, valgiau gėriau, ant stalo trupėjo, varvėjo… Tikimės, kad daugiau emocijų iš smagaus vakaro mums papasakos patys vadovės Svajūnės mokiniai, taip???

Štai toks beprotiškai fantastiškas ir įdomus buvo VVJC Kalėdinis laikotarpis… Jei Tavo būrelio/ studijos šventė čia nepaminėta – drąsiai griebkis kompiuterio klaviatūros ar pieštuko ir surašyk, ką gero nuveikėt JŪS!*

*Jei atsirastų noras, įspūdžius pristatyti į 8 kab. arba el.p. vilkaviskiovjc@gmail.com