Projekto „The GO” veiksme

Print Friendly, PDF & Email

Ar pastebėjote kaip eina laikas? Vilkaviškio Atviro jaunimo centro ir partnerių Društvo Lojtra iš Slovėnijos įgyvendinamo projekto „The GO” jaunimo mainų savaitė pasibaigė per greitai! Jaunuoliai kasdien tyrinėjo tvaraus gyvenimo aspektus tiek dalyvaudami veiklose „Selemos kieme”, tiek išvykų metu, dalinosi patirtimis, žaidė, juokėsi, o atėjus laikui atsisveikinti braukė ašaras…

Be galo džiaugiamės, kad pavyko susitikti šauniems aktyviems jaunuoliams, kurie dalinosi patirtimis, mokė vieni kitus, atrado kelius į vieni kitų širdis, norėjo ne tik supažindinti grupes su savo šalies kultūra, bet ir buvo pasirengę sužinoti apie kitų žmonių įpročius ir kasdienes įdomybes, ragavo neįprastus skonius, buvo atviri netikėtumams.

Tikimės, kad jaunų žmonių gyvenimo įpročiai taps draugiškesni aplinkai ne tik artimoje, bet ir tolimoje ateityje. O, kad tai sužinotume, būtinai kviesime dalintis naujai sužinotais dalykais ir su bendruomene.

Dėl to jau šio mėnesio 30 d. kviečiame visus į MAINYTUVES, kurių metu raginame padovanoti ar išsimainyti senokai nešiotus rūbus, kuriuos gaila išmesti. Juk viskam reikia suteikti dar vieną galimybę.

Šis kūrinys atspindi tik autoriaus nuomonę, todėl Nacionalinė agentūra ir Europos Komisija negali būti laikomos atsakingomis už jame pateiktą informaciją.