Susitiko su keliautoju Aurimu Valujavičiumi

Print Friendly, PDF & Email
Ketvirtadienio popietę AJC bendruomenės atstovai keliavo į Marijampolę dalyvauti susitikime-diskusijoje su keliautoju Aurimu Valujavičiumi. Pokalbio pradžioje Aurimas pasakojo apie savo vaikystę, paauglystę, kelyje pasitaikiusias įvairias pagundas, bendraamžių raginimus daryti tai, ką daro visi, tačiau jis visuomet buvo motyvuotas siekti savo tikslų ir neišklydo iš kelio.
Daug dėmesio ir laiko buvo skirta kelionei per Atlantą, pasiruošimo procesui ir dalinimuisi išgyvenimais. Publika turėjo galimybę užduoti norimus klausimus, mėgavosi galimybe su Aurimu pabendrauti, o jis į visus klausimus atsakinėjo su šypsena. Buvo paskelbta, jog įdomiausio klausimo autorius gaus dovanų, todėl tai šiek tiek motyvavo ir AJC jaunuolius įsidrąsinti ir šio to paklausti.
Buvo prisiminta daug kelionės per Atlantą iššūkių, džiaugsmų, patirčių, baimių. Sužinojome, kad jau artimiausiu metu bus galima stebėti tolesnes Aurimo keliones, nes jis sustoti neketina.
Diskusijos pabaigoje susirinkę gerbėjai norėjo gauti autografą, bei nusifotografuoti su keliautoju- eilė atrodė begalinė, tačiau judėjo gana neblogai ir mūsų grupės nariai taip pat džiaugėsi gavę, ko norėjo.
O atėję prie savo automobilio pamatėme, kad Aurimas prisiparkavęs mūsų kaimynystėję, jaunuoliams buvo smagu automobilį apžiūrėti iš arti.
Kaip pokalbio metu sakė Aurimas, „Gyvenimas turi būti nuotykis”. GYVENKITE!!!