ERASMUS+ VAJC realybėje

Print Friendly, PDF & Email
 

Kaip gera žinoti, kad sprendimas teikti ERASMUS+ projektus pasiteisino. Rugsėjo 26-ąją Vilkaviškio Atvirame jaunimo centre vyko kalbų savaitei paminėti skirtas renginys „ERASMUS+ VAJC realybėje”. Čia susitiko jaunuoliai, dalyvavę skirtinguose projektuose ir įgyvendintuose jaunimo mainuose 2023-ųjų vasarą – „Be Healthy Together”, „Jättebra” ir „Go 4 Green” bei tie, kurie norėtų įsitraukti į panašias veiklas ateityje. 

Išgirdome istorijų, kurios ilgai liks jaunuolių atmintyje, sužinojome įdomių faktų apie grupių formavimąsi, dvejones ir galiausiai džiaugsmą, pasitenkinimą bei nekantravimą veikti toliau.
 
Kaip jaunuoliams linkėjo Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro direktorė Elena Čepaitė, svarbiausia ir toliau būti smalsiems ir aktyviems, kad kiekvienas turėtų ką prisiminti. Vicemeras Joris Juškauskas linkėjo naudotis galimybėmis ir dalyvauti tarptautiniuose projektuose, kad netektų vėliau gailėtis praleistų progų, nes patirtys nesikartoja. Jaunimo reikalų koordinatorė Danguolė Gudeliauskienė pasidžiaugė tuo, kas jau vyksta, ir taip pat ragino jaunuolius visuomet ieškoti galimybių Erasmus+ pasaulyje, nes jų tikrai yra!
 
Dėkojame renginio dalyviams, palaikiusiems, besidomintiems, bendradarbiaujantiems ir norime padrąsinti jaunus žmones ateiti į AJC, tapti bendruomenės dalimi ir kurti prisiminimus ateityje kartu!