MĄSTAU, JAUČIU, KURIU

Print Friendly, PDF & Email

Mąstymas, jausmas, kūryba – neatsiejami žmogaus gyvenimo aspektai, kurie lydi tiek mažą, tiek suaugusį žmogų. Lapkričio 13 d. „Gudručių“ būrelio nariai ir jų tėveliai, seneliai rinkosi į šeimos popietę „Mąstau, jaučiu, kuriu“. Atvykusiejį turėjo laikytis įėjimo taisyklių:

1. Susikibti rankomis,

2. Susikibus rankomis pereiti virvelės labirintą,

3. Perėjus virvelės labirintą nusišypsoti.

Kadangi šeima neabejotinai asocijuojasi su šiluma, kiekvienas popietėje dalyvaujantis turėjo turėti geltonos spalvos akcentą. Tai mums dar šviesiau nudažė šį žiemišką rudens susitikimą.

Visiems susirinkus susikūrėme jaukią aplinką: įsitaisėme ant atsineštų pledukų, klausėmės vaikiškų dainelių. Renginį pradėjome prisimindami „Gudručių“ būrelio praeitų ir šių m. m. akimirkas, užfiksuotas nuotraukose. Veiklas tęsė Dovydo ir Jauniaus mama Jurgita Pazniokaitė – Bubnienė. Ji dalyviams papasakojo apie Afrikos floros ir faunos savitumą, skurdžias vaikų ir gyvūnų gyvenimo sąlygas ir kt. Po to Jurgita kartu su vaikais, remdamasi pasakojimu apie Afriką, darė kūrybinį darbelį. Būrelio narius pagalvoti apie artėjančias šventes bei gaminti kalėdinius žaisliukus pakvietė Arno mama Lina Žemaitaitienė. Žaliaskarę, kurią namuose gamino Arnas su savo mama, gudručiai papuošė įvairiaspalviais, įvairiaraščiais rankučių formos žaisliukais.

Dėkoju už jaukiai kūrybišką laiką kartu. Visų drauge sukurta emocija dar ilgai išliks mumyse.




















„Gudručių“ būrelio vadovė Gintarė Venckienė