Monopolio turnyras

stal monopolio turnyras
Print Friendly, PDF & Email

stal monopolio turnyrasPraėjusią savaitę (lapkričio 10-11 dienomis) Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre praūžė Monopolio žaidimo turnyras, skirtas Verslo dienai (lapkričio 11 d.)!!! Jei kas nežinote, Monopolis – tai klasikinis stalo žaidimas, kurio metu nuomoji, perki ir parduodi nekilnojamą turtą. Susibūrė nemažas žaidėjų būrys, kol vieni žaidė – kiti stovėjo eilėje. Na o turnyro žaidėjai visi tiesiog fantastiški! VVJC fojė tvyrojo neįtikėtinai pakili ir azartiška nuotaika, visi norėjo „uždirbti“ kuo daugiau VVJC pinigų su direktorės Elenos atvaizdu!!! O buvo sukaupti milijonų milijonai… Žaidimo bankininkių pareigas puikiai atliko VVJC savanorės, kurios be didesnių problemų išdavinėjo ir skaičiavo žaidėjų uždirbtus pinigučius!. O kad kas žinotų, kaip pirmąją dieną vyko greitasis pinigų spausdinimo procesas, bet apie tai istorija nutyli…. Penktadienį, pasibaigus ir antrajai turnyro dienai, visi patenkinti ir laimingi, puikiai praleidę laiką išsiskirstė namo 🙂 

Tikimės, kad tai ne paskutinis mūsų pasisėdėjimas su stalo žaidimais, tad stebėkite skelbimus VVJC stenduose ir tinklapyje, gal kitą kartą žaisime TAVO MĖGSTAMIAUSIĄ ŽAIDIMĄ????!!!!!

 

Bet štai dar labai norime padėkoti ir pasveikinti turnyro nugalėtojus: ramų, bet tikrą verslininką Mantą; keliskart laimėjusią turtingąją Migleną; mažutę, bet valdančią didelę pinigų ir turto krūvą Agnę; energingąją Augustę!! O taip pat dėkojame visiems aktyviai į turnyrą įsitraukusiems žaidėjams, kurie pasirodė ne ką prasčiau!

 

IKI GREITO SUSITIKIMO KITUOSE ŽAIDIMUOSE!!!