Išankstinio planavimo vizitas „Be Healthy Together”

Print Friendly, PDF & Email
 
Praėjusį savaitgalį Trakų r. įvyko Erasmus+ projekto „Be Healthy Together” išankstinio planavimo vizitas, kuriame susitiko jaunuoliai ir jaunimo darbuotojai iš visų trijų šalių – Suomijos, Italijos ir Lietuvos.
Susitikimo dalyviai įtemptai ruošėsi jaunimo mainams, kurie vyks jau birželio mėnesį: buvo diskutuojama ir sodybos „Liūto kalnas” infrastruktūros maksimalus panaudojimas projekto įgyvendinimui, ir galutinis veiklos planas, kiekvienos šalies atsakomybės, aptartos žygio į Trakus bei edukacinės išvykos į mūsų šalies sostinę detalės, parengtas pasirengimo kelionei informacija atvykstantiems. 
Laikas kartu buvo intensyvus ir produktyvus, tačiau visiems drauge dar atvykimo dieną buvo smagu stebėti Eurovizijos finalo transliaciją buvusio Lukiškių kalėjimo vidiniame kieme, o kitos dienos ramų vakarą nuvykti patyrinėti Trakus.
 
Su nekantrumu laukiame susitikimo su visų šalių dalyvių grupėmis, kad jauni žmonės pagilintų bendrąsias žinias ir išmoktų stiprinti savo sveikatą.
 
 

Šis  kūrinys atspindi tik autoriaus nuomonę, todėl Nacionalinė agentūra ir Europos Komisija negali būti laikomos atsakingomis už jame pateiktą informaciją.