Reportažas iš Tekstilės ir koliažo būrelio

Nuotrauka 1
Print Friendly, PDF & Email

Nuotrauka 1Šiandien Jums siūlome linksmųjų savanorių Evelinos ir Silvijos parengtą reportažą iš Tekstilės ir koliažo būrelio, kur anot jų, buvo priimtos labai šiltai ir net saldainiais pavaišintos! Gal reiks lankytis ten dažniau?

„Tekstilės ir koliažo būrelis smagus – jame galima atskleisti savo talentus dailėje“ – teigia būrelio nariai. Jie turi nuostabią vadovę – Audronę Gurinskienę, kuri kartais būna griežta, bet dažniausiai labai linksma.

Tekstilės ir koliažo būrelį lanko tiek mergaitės, tiek berniukai (nors jų nėra tiek daug, kiek merginos norėtų). Visi jie ne tik piešia ir atlieka kūrybinius darbus, bet mėgsta kartu ir arbata pasivaišinti. O nutinka jiems ir labai linksmų nuotykių. Pavyzdžiui, kartą viena mergaitė begerdama ir piešdama vienu metu, į savo kavos puodelį įsidėjo teptuką…

 

Nuotrauka 2Kartais merginos ir vaikinai besierzindami, kibindami vienas kitą ir kitaip besilinksmindami ir dažais išsipaišo. Dar tekstilės ir koliažo būrelio nariai labai smagiai ir vienas kito gimtadienius švenčia ir mielas pravardes turi (kaip „garbanėlė“, „mažė“ ir pan.) Na o šiaip galima drąsiai pasakyti, kad tekstilės ir koliažo būrelio kolektyvas naujus narius priima labai šiltai, noriai su jais bendrauja ir padeda kuo gali. Tad jei nori smagios ir šiltos aplinkos, tobulinti savo meninius įgūdžius bei naujų draugų – mes Tau siūlome Tekstilės ir koliažo būrelį!

IR DAR – vis dar veikia šio būrelio mokinių darbų paroda FOJE! nepamiršk aplankyti!