Reportažas iš Vytelių pynėjų būrelio!

rep vyteliu pyneju burelis 1
Print Friendly, PDF & Email

VVJC savanorė Viktorija kviečia Jus susipažinti su Vytelių pynėjų būrelio veikla ir jo mokiniais!

rep vyteliu pyneju burelis 1   Turėjau galimybę susipažinti ir pabendrauti su Vytelių pynėjų būrelį lankančiu jaunimu. Mane sutiko su šypsenomis veidukuose, draugiškai ir noriai atsakinėjo į mano užduodamus klausimus.

   Kalbinau įvairaus amžiaus jaunimą. Nepaisant to, kad jie visi skirtingo amžiaus ir skirtingų pomėgių, visi paklausti apie vadovę kalbėjo tik šiltus žodžius.

           Viena mergaitė paklausta net sušuko „Mūsų vadovė geriausia!“. Taip pat man buvo įdomu sužinoti apie šio būrelio kolektyvą, ar jie draugiškai sutaria, ar yra patenkinti kartu dirbančiais žmogučiais. Dauguma buvo patenkinti kolektyvu, nes pati pajutau koks draugiškas ir kūrybingas jaunimėlis čia susirinko.

rep vyteliu pyneju burelis 2

Na neslėpsiu, dvi būrelio narės Kristina ir Ieva skundėsi, kad mažieji būrelio nariai labai triukšmauja ir neįmanoma dirbti tokiam šurmuly, tačiau, vadovė išgirdusi tokius merginų atsakymus, suskubo teisinti mažuosius. Ir aš manau, kad mažiems vaikams reikia to bendravimo ir šurmulys jiems tikrai netrukdo.

   Pabaigoje vaikučių paprašiau palinkėti ką nors vaikų ir jaunimo centro vadovams ir jų mokiniams. Jie linkėjo sėkmės darbuose, kūrybiškumo, draugiškos atmosferos, vadovams kantrybės. Man labai patiko vienuolikmetės Viktorijos palinkėjimas. Mergaitė linkėjo, kad vaikų ir jaunimo centras nenugriūtų nuo po jį lakstančių vaikų. Tada vaikų paprašiau, kad jie man parodytų kaip jie pina vyteles, kokia technika, koks pasiruošimas darbui. 🙂 Apžiūrėjau keletą jų darbelių.

 

Norėčiau visus paraginti lankyti šį būrelį, nes čia susirenka patys kūrybiškiausi Vilkaviškio rajono mokiniai!