KURKIME VILKAVIŠKIO RAJONO FOTOALBUMĄ KARTU!

Print Friendly, PDF & Email

Vilkaviškio rajono savivaldybės administracija renka medžiagą Vilkaviškio rajono reprezentaciniam fotoalbumui bei 2017 metų Savivaldybės kalendoriui ir siūlo išskirtinę galimybę tapti šių leidinių dalimi.

Ruošiama išleisti reprezentacinė knyga bus skirta Savivaldybės svečiams, užsienio ir šalies turistams, dovanojama išskirtinėmis progomis, reprezentuojant Vilkaviškio kraštą. Medžiagą sudarys tekstinė ir grafinė dalys.

Visus kraštiečius kviečiame dalyvauti konkurse ir pasidalinti nuotraukose įamžintais Vilkaviškio rajono vaizdais. Nuotraukų konkurse dalyvauti kviečiami visi – tiek profesionalūs fotografai, tiek mėgėjai.

Laukiame nuotraukų įvairiausiomis temomis: Vilkaviškio rajono gamtiniai kultūros paveldo objektai (telkiniai, piliakalniai, kalvos, medžiai ir kt.); Vilkaviškio rajono architektūra; Vilkaviškio rajonas įvairiais metų laikais; Vilkaviškio krašto žmonės; Vilkaviškio krašto meniniai akcentai, renginiai ir kt.

 

Reikalavimai nuotraukoms

  1. Pagrindiniai nuotraukų vertinimo kriterijai:
  • meniškumas ir originalumas;
  • techninė nuotraukų kokybė;
  • išliekamoji vertė (metams bėgant nuotraukos turėtų neprarasti aktualumo, būti įdomios).
  1. Nuotraukos autorius pagal galiojančius teisės aktus atsako už autorinių teisių pažeidimus. Pateikdamas nuotrauką, jis patvirtina, kad yra šios nuotraukos autorius, kad turi joje esančių asmenų sutikimą šią nuotrauką naudoti konkurse.
  2. Autorius gali pateikti 1-20 suarchyvuotų (suspaustų) nuotraukų. Didžiosios kraštinis ilgis – ne mažiau kaip 2000 pikselių. Kartu su nuotraukomis (atskirame Word dokumente) nurodomas: nuotraukos autoriaus vardas ir pavardė, kontaktiniai duomenys (telefonas, el. paštas); kita informacija (nuotraukos laikas, vieta, kas joje vaizduojama, kita informacija autoriaus nuožiūra).
  3. Visos pateiktos nuotraukos gali būti talpinamos į Vilkaviškio rajono savivaldybės administruojamą interneto svetainę, socialinius tinklus ar kitus tinklus, reprezentuoti Vilkaviškio miestą ir rajoną.
  4. Autorius, pateikdamas nuotrauką/as sutinka, kad Vilkaviškio rajono savivaldybės administracija gali naudoti nuotraukas ir kitais nekomerciniais (reprezentaciniais) tikslais.
  5. Nuotraukų atsiuntimas reiškia autoriaus sutikimą su visomis šio kvietimo sąlygomis.
  6. Nuotraukos priimamos iki š. m. rugsėjo 30 d. el. paštu tic@siauliai.lt„>ieva.rinkeviciute@vilkaviskis.lt

Kontaktinis asmuo: Ieva Rinkevičiūtė, Bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė, 8 342 60 072, el.paštas: tic@siauliai.lt„>ieva.rinkeviciute@vilkaviskis.lt.