GITARISTĖS KONKURSE LAIMĖJO TREČIĄJĄ VIETĄ!

1Vieną vėlyvą balandžio 17 – osios vakarą sulaukiau netikėto skambučio – pasakoja gitaristų būrelio vadovė Svajūnė Venskūnaitė. Balsas telefone papasakojo apie jau už poros dienų, Šakių rajono savivaldybėje, Kriūkų miestelyje įvyksiantį renginį – konkursą, gitara grojantiems, bei dainuojantiems žmogučiams. Aišku tai pat gavome ir pasiūlymą jame dalyvauti.

Tad dviese, kartu su gitaros būrelio mokine Juste Kružinauskaite, nešinos gražiausiais šiais metais grotais kūriniais, penktadienio pavakarę jau judėjome dar niekad neaplankyto Kriūkų miestelio link.

Vakarą praleidome tikrai nuostabiai. Klausėmės vieni kitų nuoširdžiai atliekamos muzikos. Susipažinome su renginyje dalyvaujančiais atlikėjais, bei šmaikščia, bet teisinga komisija. 🙂 Nors dalyvių buvo ne per daugiausiai, bet visi buvome suvažiavę iš skirtingų miestų, miestelių bei rajonų ( t.y ir iš Kauno raj., Marijampolės, šakių na ir aišku Vilkaviškio 🙂 ) Konkursui parinkome 4 dainuojamosios poezijos dainas. Į sceną lipome 7 – os, ištarukę šį numerį burtų keliu. Sulaukėme tikrai ne mažai simpatijų, palaikymo bei plojimų. Ir kaip netikėtai buvome pakviestos dalyvauti renginyje, taip dar netikėčiau iškovojome garbingą III – ąją vietą.

Nors namus pasiekėme tik apie vidurnaktį, bet grįžome laimingos, pilnos įspūdžių ir besišypsančios.


Exit mobile version