Skautai dalyvavo tradicinėje pavasario šventėje

Balandžio 27 d. programos „SkautAUK patyrusiems” (vad. Eglė Budrytė-Vilbikė) mokiniai vyko į Šiaulius dalyvauti tradiciniame Lietuvos skautijos organizuojamame renginyje – Pavasario šventėje, skirtoje paminėti skautų globėjo šv. Jurgio dieną, tad kartu su mažuoju Jurgiu bei jo drauge lape bandėme nukeliauti Į SAULĘ!☀️
Jaunesnieji skautai aplankė dviračių ir angelų muziejus, tikrino savo žinias apie planetas ir patį Šiaulių miestą visiems gerai žinomame žaidime Kahoot. Skautai ne ką mažiau linksminosi darydami žaislinius lėktuvėlius bei dalyvaudami orientaciniame žaidime, kuriame sužinojo daug naujų faktų apie Šiaulių miestą ir jo istoriją. O patyrę skautai su miestu susipažino mobilios programėlės Actionbound pagalba, su kuria turėjo surasti mieste tam tikrus objektus.
Po visų veiklų, pasipildę žiniomis apie Saulės miestą, skautai susirinko Šiaulių centriniame parke, kur bendruomeniškai pavalgė vakarienę ir visą renginį uždarė vakaro laužu, kurio metu skambėjo skautiškos dainos ir buvo šokami lietuvių liaudies šokiai.

#vilkaviskioskautai #skautai #vilkaviskiovaikuirjaunimocentras #vilkaviskis #Šiauliai

Exit mobile version