Birželio 18d.

Susitikome šiandien 12,30 prie Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro, gerai nusiteikę kelionei, su šypsenomis veidukuose ir truputį užmiegotomis akutėmis. Geriausi turbūt tai, kad gavom labai fainas maikes! J Kelionė į Olecką matėme daug gražių vaizdų. Pakeiliuj pažymėjome vadovės Eglės ir vairuotojo Manto gimtadienius, jie (kaip mums pasirodė) liko tuo patenkinti. Tada atvykę įsikūrėme viešbutyje. Buvome sužavėti kambarių švara, jaukumu.J Tada ėjome pietauti. Turbūt Dainiui tai buvo geriausia ką mes šiandien nuveikėm (beje netik jam).:) Maistas buvo tikrai labai skanus.J Džiugu, kad gauname tokį gerą aptarnavimą. Vėliau gavome laisvo laiko, manau, jį praleidome turiningai, trumpai susipažinome su Olecku ir jo ežeru. Prie ežero planus sumaišė lietus, tačiau to metu mes susipažinome, žaidėme įvairius, vardus padedančius prisiminti, žaidimus. Toki žaidimai padėjo geriau vieniems kitus pažinti, sužadino daug gerų emocijų.:) Išgirdome įdomią istoriją apie amfiteatro atsiradimą. Aplankėme mūsų draugę Boženą, kuri mus pavaišino skaniomis picomis.

Prieš eidami vakarieniauti negalėjome nesustori prie vaikų žaidimų aikštelės (nors daugumai jau per aštuoniolika ;P). Pasiutome tarsi vėl būtume sugrįžę į vaikystę. Smagius žaidimus teko užbaigti nes ėjom vakarieniauti. Vakarienė buvo labai soti. Pasijutome lyg tikrai būtume Italijoje, kai ant mūsų stalų patiekė gausias porcijas spagečių.Gardžiai valgėme ir vakarieniavome, artimiau susipažinome su kitais. Vieni išmoko lenkiškų žodžių, kiti prie stalo išmoko lietuviškų žodžių, kiti dar nebuvo drąsūs.

Vakaro programą pradėjome belgišku šokiu, kuris visiems paliko didelį įspūdį ir daug šypsenų, net žemė dundėjo po kojom. Kad geriau vieni kitus pažintume mes vėl žaidėme keletą žaidimų ir tai mums suteikė be galo daug gerų emocijų. Paskui prie mūsų prisijungė dvi naujos dalyvės, tačiau jos buvo gan nedrąsios. Tada mes darėme medžius ant kurių klijavome savo baimes, lūkesčius ir kuo galime vieni kitiems padėti projekto metu. Išgirdome daug įdomių minčių. Pagrindinė visų baimė buvo tai, kad sunkiai susikalbėsim, tačiau kol kas mums sekasi ganėtinai gerai. Nusistatėme taisykles, kurių patys laikysimės, aptarėm rytojaus palnus, įvertinome tai ką nuveikėme šiandien. Vakarą užbaigėme vienos iš vadovių gimtadienio sveikinimu.

Exit mobile version