„VYŽELĖS” IR ŠOKIO RAIŠKOS ŠOKĖJAI DALYVAVO ŠOKIŲ FESTIVALYJE PASVALYJE

Kovo 4d.Vyželės šokių studijos ir šokio raiškos programos šokėjai dalyvavo tarptautiniame jaunimo šokių festivalyje Pasvalyje. Kartu su šokėjais iš Šiaulių, Biržų, Pasvalio,bei Latvijos savo šokius skyrė artėjančiai kovo 11-ąjai bei bendruomenių metams paminėti. Daugiau šventės akimirkų galite rasti čia – „Vyželės” ir šokio raiškos šokėjai dalyvavo šokių festivalyje Pasvalyje 2016-03-04

Kovo 11ąją šie jaunimo šokėjai vyksta pas kitus draugus – šokėjus Plungėje – čia taip pat kartu su šokėjais iš Lenkijos, Latvijos, bei Mažojo Suvartuko šokėjais iš Plungės dalyvaus tarptautiniame šokių festivalyje. Mažieji Vyželės šokėjai tą pačią dieną savo šokius dovanos gimtojo miesto žiūrovams – dalyvaus renginyje skirtame Kovo 11-ąjai paminėti, Vilkaviškio kultūros centre.
Na o dar po savaitės – kovo 18 d., Vyželės šokėjų laukia nemažiau atsakingas pasirodymas – privalomąją būsimos Moksleivių dainų šventės Šokių dienos programą vertins komisija, vadovaujama vyriausios šventės baletmeisterės Živilės Adomaitienės. Prasidedančiose atrankose į šventę dalyvaus trys šokių studijos „Vyželė” amžiaus grupės.
Mokytoja Sonata Jankienė

Exit mobile version